ZVANIČNO JE? ODREKLA SE OČEVOG PREZIMENA: Najpoznatija DEVOJČICA ne želi da ima ikakve veze SA OVIM ČOVEKOM
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

DA LI JE REALNO OVO?

ZVANIČNO JE? ODREKLA SE OČEVOG PREZIMENA: Najpoznatija DEVOJČICA ne želi da ima ikakve veze SA OVIM ČOVEKOM

Očevo prezime više ne koristi.

Objavljeno: 09:11h

Tom Kruz godinama nije video ćerku Suri Kruz koja je nedavno napunila 18 godina. Kao jedan od razloga takvog odnosa navodi se njegova privrženost sajentologiji. Da stvari budu još komplikovanije, saznaje se kako se poznata naslednica predstavlja u javnosti. Očevo prezime više ne koristi.

Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms predstavila se nedavno u njujorškoj predstavi Head Over Heals kao Suri Noel, piše Hello! Magazine. Srednje ime njene mame glasi Noel, a zna se da je ova tinejdžerka veoma bliska sa majkom, sa kojom godinama živi u Velikoj jabuci.

U susret njenom 18. rođendanu i na dan kada je slavila taj važan datum, saznali su se novi detalji o njenom odnosu sa ocem, koji su samo potvrdili priče da njima postoji veliki razdor.

Tom Kruz za nju ne postoji
Tom Kruz za nju ne postojifoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Razdor koji je počeo 2012. nakon razvoda Kruza i Kejti Holms, prerastao je u veliki zid koji Suri ne želi da sruši. Ona je sada punoletna, može samostalno da donosi svoje odluke i izvori bliski ovoj tinejdžerki kažu da je jedno kristalno jasno: "Tom Kruz za nju ne postoji".

"Suri više ne poznaje svog oca. Nije provodila vreme sa njim desetak godina, ne gleda njegove filmove i on ne učestvuje i njenom životu", rekao je izvor prošle godine.

Više puta se pisalo da je Kejti potpisala dokumenta prema kojima ne sme da priča o braku sa Kruzom i o sajentologiji. Kako je Suri napunila 18 godina, može sada da govori o svom ocu. Toni Ortega koji decenijama istražuje scijentologiju, rekao je za Page Six sledeće: "Suri je bila premlada da potpiše bilo kakav ugovor, ali sada će moći slobodno da priča o tome ako to želi i bilo bi j to ako zanimljivo".

Suri je 18. rođendan proslavila bez oca. Kejti Holms je odavno donela odluka da ona i ćerka prekinu veze sa njegovim kontroverznim scijentološkim uverenjima.

1 / 6 Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Veza koja je spajala Suri i slavnog glumca pored biološke, bila je i ona finansijska. Prema sporazumu o razvodu on je plaćao troškove njene školarine odnosno 400.000 dolara godišnje. Isplata alimentacije prestala je nakon punoleletstva, glumac bi i dalje mogla da bude finansijski uključen u život svoje ćerke jer je sporazum o razvodu navodno uključivao uslov da će on finansirati njeno obrazovanje. Poznata naslednica razmišlja sada o izboru fakulteta i Kruz nije uključen u tu važnu odluku.

Ali čak ni njegova potencijalna finansijska pomoć u budućnosti ne bi uticala na Suri da promeni mišljenje, insistiraju izvori.

"Suri neće imati bilo kakav kontakt s ocem, uprkos tome što ima 18 godina, a čak i da ju je pozvao, ona se ne bi javila. On ne postoji ni za Kejti ni za Suri a njegova ćerka ne želi da se oslanja na njega ni u čemu". Poručili su: "Ona oseća da ima jednog roditelja, a to je njena majka". Predstavnici Toma Kruza nisu komentarisali ovakve navode.

Kejti Holms je ovako zaštitila ćerku od sajentologije. Glumica je dobila puno starateljstvo nad ćerkom i dala je do znanja da ne planira da dopusti da Suri bude upletena u skandalozni svet scijentologije. Kruz je dobio pravo da posećuje ćerku, ali je njihova poslednja javna slika bila iz Diznilenda 2010 . U početku je važio dogovor da glumac redovno viđa ćerku. Međutim, on navodno nije video Suri duže od 100 dana te iste godine, između odmora koji su proveli u avgustu i Dana zahvalnosti u nomembru.

Kejti Holms i Tom Kruz bili su u braku do 2006. do 2012.
Kejti Holms i Tom Kruz bili su u braku do 2006. do 2012.foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što je časopis In Touch objavio da je Tom napustio ćerku, tužio je tu novinu za klevetu tražeći odštetu od 50 miliona dolara. Dok se slučaj odvijao na sudu, priznao je da nije video Suri tri meseca, ali je dodao da je to bilo zbog faktora koji su bili izvan njegove kontrole. Objasnio je da je imao intenzivno snimanje akcijskog filma All You Need Is Kill u Londonu, što je ostavljalo malo slobodnog vremena, za bilo šta.

"Nažalost u ovoj situaciji to je bilo nemoguće", rekao je sudu, piše People. Saznalo se da ju je u to vreme svakog dan zvao telefonom, pa je naglasio da to nije isto kao razgovor uživo.

"Morate da radite na tome. Postao sam jako dobar u tome. Pričam divne priče", poručio je. Bilo je naznaka da su Tom Kruz koji je nedavno prekinuo vezu sa ruskom bogatašicom i Kejti Holms razmišljali o zajedničkom starateljstvu.

Podsetimo, Kejti Holms i Tom Kruz bili su u braku do 2006. do 2012. On iza sebe ima brak sa Nikol Kidman sa kojom je usvojio ćerku Izabel i sina Konora i Mimi Rodžers. Blizak je sa usvojenom decom koja navodno slede sajentologiju i zbog toga ne pričaju sa majkom Nikol.

Bonus video:

01:04

MOŽDA NE BI BILO OK DA JOJ TO RADIM, ALI BI JOJ SE SVIDELO! Designerica ponovo komentarisao izjavu Karleuše da bi ga ŠAMARALA

(Espreso / Blic žena/ Jelena Milenković/ Prenela:M.S. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.